Ochrana osobních údajů

Společnost  IVAPLAST s.r.o. Ivančice se sídlem Ivančice - Němčice č. ev. 731,  66491 , IČ 25500660 zapsaná u Městského soudu v Brně, oddíl C, vložka 28095 zpracovává v případě vaší poptávky služeb ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:

 - jméno a příjmení

 - emailovou adresu

 - telefon

Jméno, příjmení, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou společností IVAPLAST s.r.o. zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a IVAPLAST s.r.o. , nejdéle 2 roky od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Zpracování osobních údajů je prováděno společností IVAPLAST s.r.o. tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat i další zpracovatelé, případně mohou být zpracovávány dalšími poskytovateli zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

 - požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

 - požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

 - vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

 - požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,

 - v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 


 

Cookies

 

Společnost IVAPLAST s.r.o. Ivančice se sídlem Ivančice - Němčice č. ev. 731,  66491 , IČ 25500660, jako správce osobních údajů, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu, cílení reklamy, přizpůsobení zobrazení webových stránek www.ivaplast.cz. Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu společnosti. Cookies pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu.

Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google a Facebook.

Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

Sbírání údajů o chování návštěvníků webu je aktivováno z podnětu návštěvníka webu, vyjádřeného aktivním použitím tlačítka „OK“, které následuje za upozorněním v dolní části webové stránky, znějícím následovně: „Pro personalizaci obsahu a reklam, pro poskytování funkcí sociálních médií a analýzu návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerce a analýzy. Partneři tyto údaje můžou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získaly v důsledku toho, že používáte jejich služby. V případě Vašeho souhlasu prosím pokračujte při prohlížení webové stránky a zmáčkněte OK.
Zpracování cookies zabráníte změnou nastavení v internetovém prohlížeči.“

Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých marketingových cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče.

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Sesbírané cookies soubory jsou následně společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.


Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – společnost výmaz provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy společnosti.

V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Společnost IVAPLAST s.r.o. shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:

_gid  -   Google Analytics - dle nastavení prohlížeče, popř. do odstranění
cookieconsent_status - systém -  3 roky
_ga   -   Google Analytics -  2 roky

 

 

 

 


 

 

Doprava

pik_01

Zaměření, montáž

pik_04

Údržba, péče

pik_05

Návody

pik_06

Kalkulace

pik_03

Poptávka

pik_02

Tato webová stránka používá cookies

Pro personalizaci obsahu a reklam, pro poskytování funkcí sociálních médií a analýzu návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerce a analýzy. Partneři tyto údaje můžou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získaly v důsledku toho, že používáte jejich služby. V případě Vašeho souhlasu prosím pokračujte při prohlížení webové stránky a zmáčkněte OK.
Zpracování cookies zabráníte změnou nastavení v internetovém prohlížeči.(Více informací)

OK
  • Nezbytné
  • Statistické
  • Detaily

Soubory cookie jsou malé textové soubory, které mohou webové stránky používat k zefektivnění uživatelské zkušenosti.
Zákon uvádí, že na Vašem zařízení můžeme ukládat soubory cookie, pokud jsou pro provoz těchto stránek nezbytné. Pro všechny ostatní typy souborů cookie potřebujeme vaše povolení.
Tato stránka používá různé typy souborů cookie. Některé soubory cookie jsou umístěny službami třetích stran, které se zobrazují na našich stránkách.
Další informace o tom, kdo jsme, jak nás můžete kontaktovat a jak zpracováváme osobní údaje v našich Zásady ochrany osobních údajů.
Váš souhlas se vztahuje na následující domény: ivaplast.cz www.ivaplast.cz